Vanaf vandaag zijn we de wereldwijde distributeur van de Slide-Kick van InnoTwins Bas, de eigenaar van InnoTwins, kwam bij ons om te kijken of we interesse hadden om de Slide-Kick voor Nederland te distribueren. Ik heb hem gezegd dat we een Europese groothandel hebben, dus daar zou ik zelf wel in geïnteresseerd zijn. Na een paar e-mails en wat WhatsApp's dachten we dat het een goed plan was om gewoon alle landen te doen.

Bas Mooij bedacht een paar jaar geleden de Slide-Kick omdat zijn grootste ergernis was dat de afzuigslang blijft steken achter werkbank of werkstuk. Nu heb je de Slide-Kick optimale veiligheid, efficiëntie en bewegingsvrijheid. Het product is inmiddels ook over de hele wereld verkocht. Hij startte het bedrijf met Patrick Bergman en het doel van InnoTwins is om producten te bedenken, ontwikkelen en produceren die aan onze behoeften voldoen. Bas had niet veel tijd meer voor de ontwikkeling van nieuwe producten en zocht daarom naar een bedrijf dat bereid was om de distributie te doen.

Het is echt een geweldig product en ik denk dat iedereen het wel kan gebruiken!
Hier enkele voorbeelden:
  • Als je in de tuin werkt, gewoon je machinenetsnoer erin klikken. Ik denk dat iedereen wel iemand kent of eventueel zelf het snoer door gemaaid heeft met de grasmaaier of heggenschaar.
  • Als je met Powertools werkt, kun je je netsnoer in de Slide-Kick klikken, maar eigenlijk is hij speciaal ontworpen om ook jouw afzuigslang erin te hangen. Normaal zitten die slangen altijd in de weg en nu glijdt hij er veilig doorheen en zit op zijn plaats d.mv. de Slide-Kick.
  • Als je met handgereedschap werkt, leg je deze vaak ergens neer waar je ze niet meer kunt vinden. Of je staat op een ladder en daar kom je zeker een handje te kort. Hier komt de Slide-Kick echt tot zijn recht: hang er je kitspuit in, je handzaag, boor of zelfs een tacker of alles wat er maar in past en dat is veel! Dus niet meer zoeken en direct alles bij de hand.
  • Zelfs als je op vakantie bent, is het handig. Hang je drinkfles aan de haak of zelfs een klein zakje of tasje.
  • Als je het kunt bedenken, weet je waarschijnlijk nog veel meer toepassingen hiervoor.

Binnen een paar dagen is het product ruim op voorraad en wordt het geleverd in 2 versies:
  1. Met Nederlandse tekst op de verpakking voor de ongeveer 50 Nederlandse en Belgische dealers.
  2. Een Engelse versie voor iedereen ter wereld.
  Sander     23-06-2018 11:16     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies